Životni put proizvoda u ofset štampi

Priprema za štampu (DTP): naš tim profesionalaca biće uz Vas od idejnog rešenja do završnog proizvoda - Vašeg plakata, flajera, časopisa, kataloga ili knjige. U slučaju da posedujete već pripremljene datoteke za štampu, iste će proći rigorozno kontrolu kvaliteta kako bi pre štampe bile ispravljene eventualne greške ili tehnički nedostaci, a sve kako bi ste dobili proizvod vrhunskog kvaliteta kakav i želite.

Izrada ofset ploča: koristimo najmodernije uređaje za osvetljavanje ofsetnih ploča - CTP (computer to plate). Osvetljivač ploča se svakodnevno kalibriše kako bi smo obezbedili maksimalnu vernost štampanog proizvoda u odnosu na pripremu za štampu. Ono što vidite na ekranu je ono što ćete dobiti.

Štampa: sve štamparske mašine koje posedujemo, a koje su srce našeg sistema, redovno se održavaju čime garantujemo maksimalan kvalitet otiska.

Dorada: posedujemo kompletnu liniju doradnih mašina - od plastifikacije, preko sečenja i klamerovanja, mekog poveza časopisa, kataloga i knjiga, do izrade tvrdih korica za Vaše knjige.

Ljudi: okupili smo tim vrsnih stručnjaka, pasioniranih grafičara, koji svoj posao u svakoj od faza obavljaju maksimalno profesionalno, sa puno ljubavi.